Personvern og vilkår for bruk

Nettvekst er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. 

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

  • Navn
  • Organisasjonsnummer
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Kontaktopplysninger
  • Hvilke tjenester og produkter du har avtale om
  • Kjøpshistorikk
 

Formålet med behandling av personopplysningene

  • Tilby produkter og tjenester tjenester
  • Identifisere deg som kunde
  • Kommunisere med deg
  • Fakturering
  • Levere avtalt tjeneste
  • Koble tjenester sammen med andre kjøpte tjenester/produkter
  • Tilby skreddersydde produkter og tjenester
  • Markedsføring
  • Kredittvurdering
 

Hvem har tilgang til opplysningene

  • Regnskapskontor/inkassoselskap
  • Ansatte
  • Selskap vi har databehandleravtale med som utfører oppdrag på våre vegne
  • Andre som du har gitt samtykke til at vi deler informasjonen med
 

Reservasjon

Du har rett til å reservere deg mot at vi bruker dine persondata til annet enn det som er nødvendig for å drifte selve tjenesten/produktet du har kjøpt fra oss.

Ta kontakt med oss på telefon: 995 11 008 eller [email protected]

 

Sletting

Nettvekst lagrer opplysninger om ditt selskap frem til foreldelsesfristen for de aktuelle produktene er utløpt. Du har rett til å be om sletting av data vi lagrer dersom ditt kundeforhold hos oss er avsluttet. Nettvekst bruker opplysninger hentet fra proff.no for å sikre kvalitet på persondata.

 

Innsyn

Som kunde hos Nettvekst kan du til enhver tid få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret på deg. Dette gjør du ved å ringe oss på: 995 11 008 eller sende oss e-post på k[email protected]

 

Kontaktskjema nettside

På nettsiden kan du registrere din interesse for at vi kontakter deg ved å oppgi navn, e-post, telefon og hva henvendelsen gjelder. Personopplysninger vi får inn via dette blir ikke benyttet til andre formål enn å følge opp interessen.

 

Opplysninger om ansatte og jobbsøkere

Octi behandlinger opplysninger om ansatte og for å administrere lønn og arbeidsforhold. Det registreres nødvendige opplysninger for utbetaling av lønn, eksempelvis grunndata, lønnsnivå, tidsregistrering, skatteprosent og skattekommune. 

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 b), behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale den registrerte er part i.

Dersom du søker jobb i Nettvekst, trenger vi å behandle opplysninger om deg for å vurdere søknaden. 

 

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 b) – behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før en avtaleinngåelse. Dersom din søknad inneholder særlige kategorier av personopplysninger, er behandlingsgrunnlaget vårt personvernforordningen artikkel 9 nr. 2 b) og h).

 

Avvik

OM du oppdager avvik mellom en av våre tjenester/produkter og vår personvernerklæring. Kontakt behandlingsansvarlig: Alexander Hjermind på tlf: 995 11 008 eller e-post: [email protected] 

 

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker cookies i forbindelse med å holde statistikk på hvor mange og hvordan våre brukere bruker vår side.

 

Cookies

Vi bruker cookies i forbindelse med å holde statistikk på hvor mange og hvordan våre brukere bruker vår side. Disse inkluderer å gi en oversikt og for å forbedre vår hjemmeside og dermed øke brukervennligheten. I tillegg brukes informasjonskapsler for skjemaer og bestillinger.

 

Trafikkmåling

Våre cookies inkluderer Google Analytics, Adform og Facebook, som samler inn data om trafikken, for eksempel hvilke sider og elementer som folk bruker mest på nettstedet, samt for å optimalisere annonsekampanjer. Det inkluderer ikke personlige data.

 

Hva er en informasjonskapsel?

Cookies brukes i dag av nesten alle nettsteder. I mange tilfeller kan kapsler være nødvendig for å gi et tilbud på området. En cookie er en liten datafil nettsteder lagrer på brukerens datamaskin for å gjenkjenne datamaskinen din. Cookies kan for eksempel brukes til å utarbeide statistikker om besøkendes bruk av nettsiden. En cookie er en passiv-fil og kan ikke samle inn informasjon om brukerens datamaskin, spre datavirus eller andre skadelige programmer. En cookie er en liten fil som er lagret i din nettleser (En nettleser er et dataprogram som brukes til å laste ned og vise websider, dette er, for eksempel Internet Explore, Mozilla Firefox, osv ..). Cookies brukes til å gjenkjenne datamaskinen din ved senere besøk. Det er ingen personlige opplysninger (som navn, adresse eller lignende) som er lagret i våre informasjonskapsler.

 

Oppbevaringstid for en cookie

Alle informasjonskapsler slettes automatisk etter et visst antall dager, uker eller måneder, men dette kan variere avhengig av formålet. Det bør bemerkes at en cookie blir fornyet ved hvert besøk der perioden er tilbakestilt.

 

Slette eller blokkere cookies

Hvis du ønsker å slette cookies: Bruk din nettlesers innstillinger. Du kan finne de mest brukte nettleseres hjelpe / støtte på følgende linker:

 

 

Rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no

For å ta i bruk dine rettigheter må du ta skriftlig kontakt med oss. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil kunne be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke, dersom du har avgitt dette, for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta skriftlig kontakt med oss på k[email protected]

 

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

 

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Alexander Hjermind

Telefonnummer: 995 11 008

Epost: [email protected]

Adresse: Christies Gate 36C