Våre tjenester
Tjenester som skaper vekst på nett

Her finner du en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr til våre kunder.

Sosiale Medier

Vi hjelper bedrifter med å starte, bygge og vedlikeholde suksessfulle kontoer på alle sosiale medier platformer. Vi har flere år erfaring med å bygge opp kontoer med flere tusen følgere i ulike bransjer.

Les mer
Grafisk design

Vi har designere som kan lage alt innen grafisk design som våre kunder ønsker. Vi kan blant annet lage profesjonelle logoer, bannere, bilder og videoer.

Les mer
Content Marketing

Vi hjelper med å planlegge ulike kampanjer og kommer med anbefalinger på strategier for markedsføring på nett for deres bedrift. Vi analyserer konkurrentene deres og bransjen dere opererer i.

Les mer
Nettside & Nettbutikk

Vi bygger stilfulle og brukervennlige nettsider basert på behovene og ønskene til våre kunder. Uansett hvilken bransje dere er i kan vi komme med design som vil gjøre at dere blir konkurransedyktige.

Les mer
Nyhetsbrev

Vi planlegger sammen med kunden hva som skal publiseres gjennom nyhetsbrev. Vi designer og publiseres alt for dere. I tillegg legger vi opp for at dere skal få mange flere påmeldte på nyhetsbrevet.

Les mer
Annonser

Vi planlegger, designer og publiserer annonser for dere gjennom Google, Facebook, Instagram, YouTube og Pinterest. Vi gjør analyser for å finne ut hvordan vi best kan treffe med annonsene for å generere salg.

Les mer